Vrijgezel overboord gooien? Boek nu de ‘RIB-dip’

Spectaculaire RIB- powerboat tochten inclusief een ludieke ‘vrijgezel overboord actie’.
45 minuten ribvaren, inclusief bachelor ‘RIB-dip’!

RIB-Actie Scheveningen

RIB-powerboat varen Scheveningen

De vrijgezel een onvergetelijke dag bezorgen? Gooi hem overboard tijdens de “RIB-dip”!

Met een overlevingspak aan gaat de vrijgezel het water in ;- ) 

Breidt jullie bachelorparty uit met verschillende strand/bier/BBQ arrangementen. 

★★★★★


★★★★★


★★★★★
  Meeting point:

  Parker BistroBar
  Dr. Lelykade 28
  2583 CM Scheveningen
  (Gratis parkeren tot 18 uur)

  Telefoon

  +31 6 44 858 867

  Wat onze klanten zeggen

  Wij bezorgen jou de ultieme beleving

  We doen er alles aan om jouw een onvergetelijke beleving te geven. Lees wat anderen van RIB-Actie Scheveningen vinden

  UITSTEKEND
  117 recensies op
  Nelis on Tour
  Nelis on Tour
  We hadden de verwachting dat het wel gaaf zou zijn, maar het was moeilijk vet! Met een vrijgezellenfeest een goede aanrader.
  Nika Garrard
  Nika Garrard
  Wat een ontzettend gave ervaring zeg! We hadden een last minute crisis voor een activiteit en David heeft ons hier echt in no time uit geholpen. De communicatie was super goed en hij was enorm vriendelijk. De boot zelf was echt heel gaaf, goede veiligheid, leuke verhalen, en hij gaf ook ons de kans om foto’s te maken en onze verhaaltjes te doen. Al met al echt een top ervaring en zou het iedereen aanraden! 🤩
  Maud Schuurman
  Maud Schuurman
  Wat een geweldige bootervaring was dit! Werden hartelijk in ontvangst genomen door onze kapitein, die ook nog eens enthousiast verhalen vertelden tijdens de tocht! Bovendien sloten we af met leuke muziek, het sprankelende enthousiasme van dit bedrijf heeft mijn dag gemaakt, top :)
  Rosa Snip
  Rosa Snip
  Wat een fantastische ervaring hadden we met de speedboottocht die heel last minute nog geregeld kon worden! En die verrassing met de muziek aan het einde van de tocht was echt geweldig! Bedankt voor alles, je hebt onze dag echt speciaal gemaakt!
  Oxie Visser
  Oxie Visser
  Wat gaat dat hard!!!! Hele toffe ervaring & dat met een vlakke zee, zons ondergang & de skyline van scheveningen!! WAUW! En kennis rijker over de zeehonden & scheveningen! Echt de ervaring die je wilt opdoen als je opzoek bent naar een adrenaline kick! Dankjewel!
  Julie Twaalfhoven
  Julie Twaalfhoven
  Met veel plezier en genot hebben wij een fantastische ervaring op het water gehad! Door een top service konden wij genieten van onze tocht terwijl ons een leuk verhaal werd verteld over de omgeving en zeehonden. Daarnaast was de veiligheid top en hebben we nog kunnen genieten van de muziek! Veel dank!
  Lente Stouthart
  Lente Stouthart
  Ontzettend aardige man die ons last minute heeft geholpen met ons verzoek. Hele fijne communicatie. Veiligheid was top. Ook nog leuke verhaaltjes en een muziekje op de boot. Ontzettend bedankt!!!
  Jente Korver
  Jente Korver
  Heel fijn dat t last minute kon! Er was hele goeie communicatie ook was de veiligheid en alles duidelijk uitgelegd wat heel fijn was. Op de boot vertelde hij hele leuke verhaaltjes over zeehonden, hij checkte steeds in of alles goed ging. Super enthousiaste man, wat de ervaring extra leuk maakte!
  Gebke Compeer
  Gebke Compeer
  Leuk, professioneel en gezellig. Een aanrader!