Vrijgezellen Powerboat ”Rib dip” met bierproeverij

Na een spectaculaire RIB powerboat tocht op zee laten wij de vrijgezel geheel verantwoord kennis maken met een frisse duik in de Noordzee. Aansluitend kun je kiezen uit 3 verschillende bier-arrangementen.

Vrijgezellen ”Rib dip” met bierproeverij

Na een spectaculaire RIB powerboat tocht op zee laten wij de vrijgezel geheel verantwoord kennis maken met een frisse duik in de Noordzee.

Wil je de vrijgezel midden op zee overboord ‘gooien’?

Dat kan ! RIB Actie Scheveningen biedt de ” Vrijgezellen Rib dip ” en uiteenlopende mogelijkheden om jouw vriend of vriendin, die op het punt staat om te gaan trouwen een spectaculair arrangement aan te bieden.

Voordat de vrijgezel officieel in het echte huwelijksbootje stapt nemen wij hem of haar mee aan boord op één van onze RIB power boten voor de Rib Powerboat Vrijgezellen Actie. Na een spectaculaire RIB powerboat tocht op zee laten wij de vrijgezel geheel verantwoord kennis maken met een frisse duik in de Noordzee. In een overlevingspak dobberen over de golven onder toezicht van je vrienden. Gegarandeerd vermaak!

Kosten Vrijgezellen Rib dip:

RIB powerboat varen (45 minuten) met overlevingspak voor de vrijgezel en beschermende Helly Hansen zeilpakken voor alle opvarenden,
Kosten: € 52,50 per persoon.
Bovenstaande tarief is inclusief gecertificeerde schipper, Secumar redvest, brandstof en opvarenden verzekering.
Minimum aantal deelnemers is 6 personen.

Bierplankje

Locatie: Brouwcafé De Hofnar

Op een bierplankje met 5 glazen van 100 cl kun je de laatste bieren proeven.
Deze verschillende bieren zijn gebrouwen door Bierbrouwerij Scheveningen, waar het Brouwcafé De Hofnar nauw mee samenwerkt. De bediening van het Brouwcafé zal kort vertellen welke bieren ze jou hebben geserveerd.
O.a. de bekende Zuidwester, de Bomschuit en de Scheveninger Tripel.

€ 7,50

per persoon

Bierproeverij

Locatie: Brouwerij Scheveningen

(tijdelijk niet te reserveren)

Op 5 minuten lopen vanaf onze boten bevindt zich Brouwerij Scheveningen. Tijdens de bierproeverij, die ongeveer een uur duurt krijg je uitleg van de enthousiaste eigenaar en bierbrouwer over de herkomst van het bier, de geschiedenis, het brouwproces en vooral de proeftechniek.
Je komt alles te weten over bierbrouwen, de bieren en je zult vooral genieten van de zelfgebrouwen bieren.

€ 17,50

per persoon

High Beer

Locatie: Brouwcafé De Hofnar

Vijf Scheveningse bieren, o.a. de Zuidwester, de Bomschuit en de Scheveninger Tripel
Zeeuwse mosselkroketten
Diverse bierkazen
Gefrituurde calamaris
La Trappe bitterballen
Serranoham
Croustine met carpaccio
Gemarineerde olijven
Brood met smeersels

€ 20,50

per persoon

Eventuele extra’s:

Combineer de Powerboat vrijgezellen ‘rib dip’ met een van onze arrangementen. Vanaf € 15,- p.p.

Gegarandeerd veilig en zeewaardig!

Met rib powerboat varen, eigenlijk ribvaren genoemd, bedoelen wij op zee varen met een Rigid Inflatable Boat (RIB). Deze rib powerboten zijn uitermate geschikt om over de golven van Scheveningen te kunnen varen. Door de sterke polyester bodem en de rubberen beam met drijfvermogen zijn deze boten zeer zeewaardig. Veelal worden deze rib boten ingezet door de KNRM, Reddingsbrigades en Offshore bedrijven.
Na de veiligheidsbriefing stappen wij aan boord. Binnen enkele minuten arriveren wij al bij de havenhoofden en zij wij op volle zee.
Bij Rib Actie Scheveningen valt iedere passagier onder een P & I dekking (Protection & Indemnity)
Voor meer informatie met betrekking tot de veiligheid en het eigen risico verwijzen wij je naar onze webpagina: Veiligheid ribvaren Scheveningen.

Grotere groepen

Wij beschikken over meerdere rib Powerboten en varen met maximaal 12 personen per vaart volgens de wettelijke norm. Bij grotere groepen zetten wij meerdere boten tegelijk in of varen wij in toerbeurten naar zee. Als groepen op elkaar moeten wachten dan is het prima vertoeven bij het Brouwcafé de Hofnar, wat tevens ons meeting-point is. Vanaf het terras heb je een perfect zicht op het in- en uitvaren van onze boten.

Rib Powerboat varen combineren met een bierproeverij arrangement?

RIB Powerboat varen in combinatie met een bierproeverij arrangement.