Vrijgezellen Powerboat ”Rib dip” met bierproeverij

Na een spectaculaire RIB powerboat tocht op zee laten wij de vrijgezel geheel verantwoord kennis maken met een frisse duik in de Noordzee. Aansluitend kun je kiezen uit 3 verschillende bier-arrangementen.

Vrijgezellen ”Rib dip” met bierproeverij

Na een spectaculaire RIB powerboat tocht op zee laten wij de vrijgezel geheel verantwoord kennis maken met een frisse duik in de Noordzee.

Wil je de vrijgezel midden op zee overboord ‘gooien’?

Dat kan ! RIB Actie Scheveningen biedt de ” Vrijgezellen Rib dip ” en uiteenlopende mogelijkheden om jouw vriend of vriendin, die op het punt staat om te gaan trouwen een spectaculair arrangement aan te bieden.

Voordat de vrijgezel officieel in het echte huwelijksbootje stapt nemen wij hem of haar mee aan boord op één van onze RIB power boten voor de Rib Powerboat Vrijgezellen Actie. Na een spectaculaire RIB powerboat tocht op zee laten wij de vrijgezel geheel verantwoord kennis maken met een frisse duik in de Noordzee. In een overlevingspak dobberen over de golven onder toezicht van je vrienden. Gegarandeerd vermaak!

Kosten Vrijgezellen Rib dip:

RIB powerboat varen (45 minuten) met overlevingspak voor de vrijgezel en beschermende Helly Hansen zeilpakken voor alle opvarenden,
Kosten: € 52,50 per persoon.
Bovenstaande tarief is inclusief gecertificeerde schipper, Secumar redvest, brandstof en opvarenden verzekering.
Minimum aantal deelnemers is 6 personen.

Bierplankje

Locatie: Parker Bistro – Bar

Keuzestress? Ga voor het bierplankje.

Op een bierplankje met 5 glazen van 100 cl kun je de meest favoriete bieren van het moment op de tap proeven.
De bediening van Parker Bistro – Bar zal kort vertellen welke bieren ze jou hebben geserveerd.

€ 12,75

per persoon

High Beer

Locatie: Parker Bistro – Bar

De High Beer bestaat uit vijf speciaal bieren.

En verder een kroketje van Zeeuwse mosselen, diverse bierkazen, gefrituurde calamaris, La Trappe bitterballen, serranoham, crostini met carpaccio, gemarineerde olijven en brood met smeersels

€ 20,50

per persoon

High Wine

Locatie: Parker Bistro – Bar

De High Wine bestaat uit 2 glazen huiswijn (keuze uit wit, rood of rosé)

En verder een soep van de chef, kroketje van Zeeuwse mosselen, kazen, gefrituurde calamaris met aïoli, crostini met carpaccio, serranoham met aceto balsamico,gemarineerde olijven, brood met smeersels
Uitbreiden met een glaasje Cava kost € 5,50 p.p.

€ 20,50

per persoon

Eventuele extra’s:

Combineer de Powerboat vrijgezellen ‘rib dip’ met een van onze arrangementen. Vanaf € 15,- p.p.

Gegarandeerd veilig en zeewaardig!

Met rib powerboat varen, eigenlijk ribvaren genoemd, bedoelen wij op zee varen met een Rigid Inflatable Boat (RIB). Deze rib powerboten zijn uitermate geschikt om over de golven van Scheveningen te kunnen varen. Door de sterke polyester bodem en de rubberen beam met drijfvermogen zijn deze boten zeer zeewaardig. Veelal worden deze rib boten ingezet door de KNRM, Reddingsbrigades en Offshore bedrijven.
Na de veiligheidsbriefing stappen wij aan boord. Binnen enkele minuten arriveren wij al bij de havenhoofden en zij wij op volle zee.
Bij Rib Actie Scheveningen valt iedere passagier onder een P & I dekking (Protection & Indemnity)
Voor meer informatie met betrekking tot de veiligheid en het eigen risico verwijzen wij je naar onze webpagina: Veiligheid ribvaren Scheveningen.

Grotere groepen

Wij beschikken over meerdere rib Powerboten en varen met maximaal 12 personen per vaart volgens de wettelijke norm. Bij grotere groepen zetten wij meerdere boten tegelijk in of varen wij in toerbeurten naar zee. Als groepen op elkaar moeten wachten dan is het prima vertoeven bij het Brouwcafé de Hofnar, wat tevens ons meeting-point is. Vanaf het terras heb je een perfect zicht op het in- en uitvaren van onze boten.

Rib Powerboat varen combineren met een bierproeverij arrangement?

RIB Powerboat varen in combinatie met een bierproeverij arrangement.