Vrijgezel overboord bij RIB- powerboat rib-dip ribactie

RIB-Actie Scheveningen

RIB- powerboat varen – vrijgezellen ‘RIB-dip’ All-inclusive!

Een complete vrijgezellenuitje/dag organiseren? Het kan bij ons!

RIB-Actie Scheveningen

Rib Powerboat Vrijgezellen All-inclusive

Na een spectaculaire RIB powerboat tocht laten wij de vrijgezel geheel verantwoord kennis maken met een frisse duik in de Noordzee!

1

All-inclusive arrangement

Het meest hilarische vrijgezellenparty waar nog lang over wordt gesproken!

Iets leuks organiseren voor jullie vrijgezellenfeest/ bachelorparty/ bacheloretteparty? 

De vrijgezel die binnenkort gaat trouwen een onvergetelijke dag bezorgen? Gooi hem overboard tijdens de “RIB-dip”! Met een snelle RIB-powerboat (geen sloom huwelijksbootje) knallen we de Noordzee op en mag de bachelor een frisse duik nemen. Met een overlevingspak aan gaat de vrijgezel geheel verantwoord het water in ;- ) Gegarandeerd vermaak! Tot aan de briefing weet de vrijgezel nog van niets, maar wanneer het overlevingspak tevoorschijn komt dan ziet de vrijgezel vaak de bui al hangen.

All-inclusive houdt in dat je in 1 keer een compleet vrijgezellenfeest met je vrienden boekt;

-45 minuten RIB-powerboat varen inclusief ‘RIB-dip’ 

-een bierplank/wijnproeverij en hapjes met uitzicht over de haven.

BBQ meat op het strand met onbeperkt drankarrangement 2 uur (bier/wijn) 

Uiteraard is er daarnaast nog van alles mogelijk zoals BBQ vega/mix of fish en zijn er ook verschillende strandactiviteiten zoals Bumper-voetbal/ Powerkiten toe te voegen aan het programma. 

Neem contact met ons op als je aanvullende wensen hebt.

2

Grotere groepen!

Wij varen met maximaal 12 personen per vaart volgens de wettelijke norm. Bij grotere groepen huren wij een extra RIB-powerboot met ervaren schipper in of varen wij in toerbeurten* naar zee. Als groepen op elkaar moeten wachten dan is het prima vertoeven bij het Parker BistroBar, wat tevens ons meeting-point is. Vanaf het terras heb je een fantastisch uitzicht op de vertrekkende en aankomende boten. Per ronde kan er gevaren worden met 12 of max. 24 personen. 

*wanneer in toerbeurten met 1 boot wordt gevaren in 2 rondes wordt 10% korting verstrekt op het varen. De bachelor mag dan 2x overboard!

3

Inclusief beschermende kleding!

Tijdens de vaartochten van RIB-Actie Scheveningen word je voorzien van zeilpakken van o.a Helly Hansen (lange broek met jas ). Deze zeilpakken voorkomen dat je koud of nat wordt. Daarnaast beschermen deze pakken tegen eventuele zoutaanslag op je kleding, die het gevolg zijn van overwaaiende ‘spray’.

4

Beleef de ultieme kick van het RIB powerboat gevoel!

Rib powerboat varen móet je zelf ervaren! Beleef de ultieme kick van het RIB Powerboot gevoel op Scheveningen! De omstandigheden op zee zijn uiteenlopend door wind, getij en golfhoogte! Ga de ontmoeting aan met de natuurlijke elementen en de zoutspatten zullen je om de oren vliegen. Het is fantastisch om je in de golven op zee te bevinden op een rib boot, soms lijkt het water van alle kanten te komen, dus zet je maar schrap en zijn er geen golven? Dan kun je het gas pas echt helemaal opentrekken, rib powerboat varen op zijn best!

5

Gegarandeerd veilig en zeewaardig!

Met rib powerboat varen, eigenlijk ribvaren genoemd, bedoelen wij op zee varen met een Rigid Inflatable Boat (RIB). Deze rib powerboten zijn uitermate geschikt om over de golven van Scheveningen te kunnen varen. Door de sterke polyester bodem en de rubberen beam met drijfvermogen zijn deze boten zeer zeewaardig. Veelal worden deze rib boten ingezet door de KNRM, Reddingsbrigades en Offshore bedrijven.

Na de veiligheidsbriefing stappen wij aan boord. Binnen enkele minuten arriveren wij al bij de havenhoofden en zij wij op volle zee.
Bij Rib Actie Scheveningen valt iedere passagier onder een P & I dekking (Protection & Indemnity)

Voor meer informatie met betrekking tot de veiligheid en het eigen risico verwijzen wij je naar onze webpagina: Veiligheid ribvaren Scheveningen.

Laden...  Meeting point:

  Parker BistroBar
  Dr. Lelykade 28
  2583 CM Scheveningen
  (Gratis parkeren tot 18 uur)

  Telefoon

  +31 6 44 858 867

  Wat onze klanten zeggen

  Wij bezorgen jou de ultieme beleving

  We doen er alles aan om jouw een onvergetelijke beleving te geven. Lees wat anderen van RIB-Actie Scheveningen vinden

  UITSTEKEND
  133 recensies op
  Casper Bijl
  Casper Bijl
  Good people having fun with big boy toys
  janwillem moesker
  janwillem moesker
  Mooie ervaring en top geregeld!
  Michel Cilon
  Michel Cilon
  Een fantastische ervaring langs de kust van Scheveningen! In verband met een teamdag zijn we met collega’s de zee op gegaan voor een spectaculaire RIB vaart. David, de kapitein, vertelde ons ook regelmatig leuke dingen over wat we op en vanaf zee om ons heen zagen. Ook van de snelheid van de boot sta je toch wel even versteld. Na terugkomst bij Parker nog even wat lekkers gedronken met een hapje erbij. Kortom een super leuke dag! Absoluut een aanrader!! Michel.
  Lina Beijk
  Lina Beijk
  Echt een waanzinnige belevenis! Zou het zeker aanraden, Alles werd duidelijk uitgelegd en zou het zeker nog een keer willen doen!
  Stella Harder
  Stella Harder
  Gister een super vette ervaring gehad bij Rib-actie Scheveningen! Ik had van te voren gedacht dat het leuk zou zijn, maar dit overtrof alle verwachtingen by far. De snelheid die we haalde met de boot gaf een mega high! Ook leuk om Den Haag/ Scheveningen eens vanaf het water te zien. David, bedankt voor de trip! Kan het iedereen aanraden.
  Lina!!! Beijk
  Lina!!! Beijk
  Een geweldig leuke ervaring! De allerleukste activiteit die ik gedaan heb op Scheveningen. Het uitzicht is prachtig,de snelheid is top! Het is een grote belevenis.
  JE Luth
  JE Luth
  Super leuk uitje. Vriendelijk ontvangen en heel flexibel met regelen. David gaf leuke extra informatie en zorgde voor een hele leuke ervaring!
  Agathe Danjou
  Agathe Danjou
  Excellent moment. Fantastic guide and beautiful panorama of Scheveningen. Hope we can do it again.
  fabienne DANJOU
  fabienne DANJOU
  Très belle promenade en mer. Accompagnateur sympathique et attentif. Expérience en famille à renouveler
  Fred DANJOU
  Fred DANJOU
  Such a great experience ! Thanx David for being the perfect guide ! Very patient with the kids. Beautiful views on Den Haag