Vrijgezel overboord bij RIB- powerboat rib-dip ribactie

RIB-Actie Scheveningen

RIB-powerboat varen – vrijgezellen ‘RIB-dip’

De vrijgezel een onvergetelijke dag bezorgen? Gooi hem overboord met de “RIB-dip”!

RIB-Actie Scheveningen

Rib Powerboat Vrijgezellen Actie

Na een spectaculaire RIB powerboat tocht laten wij de vrijgezel geheel verantwoord kennis maken met een frisse duik in de Noordzee!

1

De meest hilarische vrijgezellenparty waar nog lang over wordt gesproken!

Iets leuks organiseren voor jullie vrijgezellenfeest/ bachelorparty/ bacheloretteparty? 

De vrijgezel die binnenkort gaat trouwen een onvergetelijke dag bezorgen? Gooi hem overboard tijdens de “RIB-dip”! Met een snelle RIB-powerboat (geen sloom huwelijksbootje) knallen we de Noordzee op en mag de bachelor een frisse duik nemen. Met een overlevingspak aan gaat de vrijgezel geheel verantwoord het water in ;- ) Gegarandeerd vermaak! Tot aan de briefing weet de vrijgezel nog van niets, maar wanneer het overlevingspak tevoorschijn komt dan ziet de vrijgezel vaak de bui al hangen.

45 minuten RIB-powerboat varen inclusief ‘RIB-dip’ kan gecombineerd worden met verschillende activiteiten. 

Stel een arrangement samen met een bierproeverij/wijn, of door verschillende strandactiviteiten zoals Expeditie Robinson/ / Bumper-voetbal/ Powerkiten, of een BBQ met ondergaande zon op het strand toe te voegen.

2

Grotere groepen!

Wij varen met maximaal 12 personen per vaart volgens de wettelijke norm. Bij grotere groepen huren wij een extra RIB-powerboot met ervaren schipper in of varen wij in toerbeurten* naar zee. Als groepen op elkaar moeten wachten dan is het prima vertoeven bij het Parker BistroBar, wat tevens ons meeting-point is. Vanaf het terras heb je een fantastisch uitzicht op de vertrekkende en aankomende boten. Per ronde kan er gevaren worden met 12 of max. 24 personen. 

*wanneer in toerbeurten met 1 boot wordt gevaren in 2 rondes wordt 10% korting verstrekt op het varen. De bachelor mag dan 2x overboard!

3

Inclusief beschermende kleding!

Tijdens de vaartochten van RIB-Actie Scheveningen word je voorzien van zeilpakken van o.a Helly Hansen (lange broek met jas ). Deze zeilpakken voorkomen dat je koud of nat wordt. Daarnaast beschermen deze pakken tegen eventuele zoutaanslag op je kleding, die het gevolg zijn van overwaaiende ‘spray’.

4

Beleef de ultieme kick van het RIB powerboat gevoel!

Rib powerboat varen móet je zelf ervaren! Beleef de ultieme kick van het RIB Powerboot gevoel op Scheveningen! De omstandigheden op zee zijn uiteenlopend door wind, getij en golfhoogte! Ga de ontmoeting aan met de natuurlijke elementen en de zoutspatten zullen je om de oren vliegen. Het is fantastisch om je in de golven op zee te bevinden op een rib boot, soms lijkt het water van alle kanten te komen, dus zet je maar schrap en zijn er geen golven? Dan kun je het gas pas echt helemaal opentrekken, rib powerboat varen op zijn best!

5

Gegarandeerd veilig en zeewaardig!

Met rib powerboat varen, eigenlijk ribvaren genoemd, bedoelen wij op zee varen met een Rigid Inflatable Boat (RIB). Deze rib powerboten zijn uitermate geschikt om over de golven van Scheveningen te kunnen varen. Door de sterke polyester bodem en de rubberen beam met drijfvermogen zijn deze boten zeer zeewaardig. Veelal worden deze rib boten ingezet door de KNRM, Reddingsbrigades en Offshore bedrijven.

Na de veiligheidsbriefing stappen wij aan boord. Binnen enkele minuten arriveren wij al bij de havenhoofden en zij wij op volle zee.
Bij Rib Actie Scheveningen valt iedere passagier onder een P & I dekking (Protection & Indemnity)

Voor meer informatie met betrekking tot de veiligheid en het eigen risico verwijzen wij je naar onze webpagina: Veiligheid ribvaren Scheveningen.

Laden...  Meeting point:

  Parker BistroBar
  Dr. Lelykade 28
  2583 CM Scheveningen
  (Gratis parkeren tot 18 uur)

  Telefoon

  +31 6 44 858 867

  Wat onze klanten zeggen

  Wij bezorgen jou de ultieme beleving

  We doen er alles aan om jouw een onvergetelijke beleving te geven. Lees wat anderen van RIB-Actie Scheveningen vinden

  UITSTEKEND
  142 recensies op
  Justin W
  Justin W
  Voor een vrijgezellenfeest de activiteit geboekt waarbij de vrijgezel overboord mocht/moest. Communicatie vooraf was door David top geregeld. Op de dag zelf hadden we hoge golven en slecht weer, maar daar wist hij ook iets bijzonders van te maken. Absoluut een toffe ervaring om mee te maken. Tip: in onstuimig weer wordt je aan de buitenkanten van de boot best nat dus neem een extra broek of regenbroek mee (of ga in het midden zitten). Verder was alles top geregeld!
  Rob Biesta
  Rob Biesta
  Topdag, goede veiligheidsinstructie, snelle boot, mooie golven en wat wind, fantastische schipper en ruim de tijd gevaren. Aanrader voor een mooie ervaring. Kom graag terug
  Manon Sikkel
  Manon Sikkel
  GEWELDIG!!!!! Spannend, grappig en met een hele toffe boot!
  Femke Berndsen
  Femke Berndsen
  Supergave ervaring! Wij komen zeker terug met vrienden! Je moet er rekening mee houden dat je wat nat kan worden maar erna in het zonnetje opdrogen op het terras dus geen probleem. Enthousiaste schipper die ook nog wat leuks vertelt!
  Anja Krusche
  Anja Krusche
  Go for Scotty, the orange action boat n the Harbour!🧡 Great experience when you are looking for some adrenaline activity, in combination with unique and beautiful views of the Scheveningen Harbour and coastline, that you only get from the seaside!🙌🤩 Skipper David is very kompetent, knows exactly how to handle the boat in the waves and how to get the maximum experience out of your trip. Thank you for this awesome morning trip! A&R
  Ruben Versluis
  Ruben Versluis
  Geweldige activiteit met een erg goede kapitein/gastheer. Een must du wanneer je in Denhaag of Scheveningen bent. Actie en toch nog veel van de omgeving zien. Ik raad het iedereen aan!
  Chiquita Nieuwenhoven
  Chiquita Nieuwenhoven
  Een geweldige ervaring; een adrenaline-boost! David, onze ervaren schipper, kan de golven van de Noordzee lezen; vandaag was het een 'levendige' zee en de wolken boden ruimte aan de zon. Geen moment zijn wij bang geweest, dankzij de goede instructie, het goede materiaal en de ervaren vaarkunsten van David. Met een snelheid van 80km per uur doorklief je de golven en voel je de adrenaline door je lichaam razen. Heel bijzonder om vanuit een paar kilometer in de Noordzee de kustlijn te zien van de Maasvlakte tot IJmuiden! David vertelt er, tijdens af en toe een momentje stop, enthousiast over! Kortom een aanrader!
  Sven 5
  Sven 5
  Afgelopen weekend met Daan de zee op geweest, dit voor mijn vrijgezellefeest. Erg goede kapitein met duidelijk ervaring op zee en begeleiden van groepen. Leuk dat er wat informatie gedeeld werd over pier en Scheveningen. De bijhorende DIP was leuke ervaring, BACKFLIP! Het droogpak zat wat strak en was inderdaad droog totdat het water raakt. Toen was deze ineens lek :) Omhetal: super leuke ervaring, prettige begeleiding (aan wal en boot) zeker een aanrader!
  Casper Bijl
  Casper Bijl
  Good people having fun with big boy toys