Vrijgezellen Powerboat ”Rib dip” met Beach BBQ

Na een spectaculaire RIB powerboat tocht op zee laten wij de vrijgezel geheel verantwoord kennis maken met een frisse duik in de Noordzee. Aansluitend kun je een BBQ en eventueel drank arrangement reserveren.

Vrijgezellen ”Rib dip” met Beach BBQ

Na een spectaculaire RIB powerboat tocht op zee laten wij de vrijgezel geheel verantwoord kennis maken met een frisse duik in de Noordzee.

Wil je de vrijgezel midden op zee overboord ‘gooien’?

Dat kan ! RIB Actie Scheveningen biedt de ” Vrijgezellen Rib dip ” en uiteenlopende mogelijkheden om jouw vriend of vriendin, die op het punt staat om te gaan trouwen een spectaculair arrangement aan te bieden.

Voordat de vrijgezel officieel in het echte huwelijksbootje stapt nemen wij hem of haar mee aan boord op één van onze RIB power boten voor de Rib Powerboat Vrijgezellen Actie. Na een spectaculaire RIB powerboat tocht op zee laten wij de vrijgezel geheel verantwoord kennis maken met een frisse duik in de Noordzee. In een overlevingspak dobberen over de golven onder toezicht van je vrienden. Gegarandeerd vermaak!

Kosten Vrijgezellen Powerboat ‘Rib-dip’:

RIB powerboat varen (45 minuten) met overlevingspak voor de vrijgezel, inclusief beschermende Helly Hansen zeilpakken voor alle opvarenden.
Kosten: € 52,50 per persoon.
Bovenstaande tarief is inclusief Secumar redvest, brandstof en opvarenden verzekering.
Minimum aantal deelnemers is 6 personen.

Vrijgezellen Powerboat ‘Rib-dip’, ideaal te combineren met een Beach BBQ of met één van onze arrangementen.

De zon gaat onder, vrienden/collega’s onder elkaar, flesje wijn erbij en je eigen BBQ op tafel. Wij werken nauw samen met Solbeach, dè specialist op BBQ gebied in Scheveningen.

Vooral de tafel-BBQ is razend populair. Een steengrill idee maar dan met je eigen BBQ op tafel, klaar voor gebruik met gloeiende houtskool.
Elke BBQ wordt geserveerd met een maïskolf met kruidenboter, een frisse Amerikaanse koolsalade, een ambachtelijke aardappel salade, sausjes en marinade.

Kosten BBQ arrangementen

 • BBQ Meat:
  Gemarineerde kipsaté, Beef burger, Kalkoen Merquez, Steak, Cheddar kip worst.
  Kosten à € 27,90 p.p.
 • BBQ Fish:
  Kabeljauw, Rode Poon, Gamba spies, Dorade, Mosselen
  Kosten à € 27,90 p.p.
 • BBQ Mix:
  Gemarineerde kipsaté, Beef burger, Kabeljauw, Gamba spies, Courgette
  Kosten à € 24,90 p.p.
 • BBQ Vega:
  Vega burger, Portobello, Vegaworst, Tofuspies, Halloumi kaas, courgette.
  Kosten à € 24,90 p.p.

Voor bij de BBQ extra te bestellen:

Friet € 2,90 p.p.
Brood, kruidenboter, guacamole, aioli € 2,90

Onbeperkt drankarrangement:

Pils, witbier, frisdranken, fruitsappen en huiswijnen.
(Alleen te reserveren in combinatie met een BBQ arrangement!)

 • Kosten voor 2 uren á € 23,50 p.p.
 • Kosten voor 3 uren á € 28,50 p.p.
 • Kosten voor 4 uren á € 32,50 p.p.
 • Kosten voor 5 uren á € 36,50 p.p.

Gegarandeerd veilig en zeewaardig!

Met rib powerboat varen, eigenlijk ribvaren genoemd, bedoelen wij op zee varen met een Rigid Inflatable Boat (RIB). Deze rib powerboten zijn uitermate geschikt om over de golven van Scheveningen te kunnen varen. Door de sterke polyester bodem en de rubberen beam met drijfvermogen zijn deze boten zeer zeewaardig. Veelal worden deze rib boten ingezet door de KNRM, Reddingsbrigades en Offshore bedrijven.
Na de veiligheidsbriefing stappen wij aan boord. Binnen enkele minuten arriveren wij al bij de havenhoofden en zij wij op volle zee.
Bij Rib Actie Scheveningen valt iedere passagier onder een P & I dekking (Protection & Indemnity)
Voor meer informatie met betrekking tot de veiligheid en het eigen risico verwijzen wij je naar onze webpagina: Veiligheid ribvaren Scheveningen.

Grotere groepen

Wij beschikken over meerdere rib boten en varen met maximaal 12 personen per vaart volgens de wettelijke norm. Bij grotere groepen zetten wij meerdere boten tegelijk in of varen wij in toerbeurten naar zee. Als groepen op elkaar moeten wachten dan is het prima vertoeven bij het Brouwcafé de Hofnar, wat tevens ons meeting-point is. Vanaf het terras heb je een perfect zicht op het in- en uitvaren van onze boten.

Vrijgezellen ”Rib dip” met Beach BBQ

Na een spectaculaire RIB powerboat tocht op zee laten wij de vrijgezel geheel verantwoord kennis maken met een frisse duik in de Noordzee.