Boek een rondvaart voor de kust van Scheveningen

RIB-Actie Scheveningen

Reserveer jouw Rondvaart, Bedrijfsuitje of Vrijgezellenfeest

Dé specialist voor het RIB powerboat varen

RIB Actie Scheveningen

Onze activiteiten

Combineer ribvaren met een van onze activiteiten en stel zelf een arrangement samen.

Laden...

★★★★★


★★★★★


★★★★★


UITSTEKEND
142 recensies op
Justin W
Justin W
Voor een vrijgezellenfeest de activiteit geboekt waarbij de vrijgezel overboord mocht/moest. Communicatie vooraf was door David top geregeld. Op de dag zelf hadden we hoge golven en slecht weer, maar daar wist hij ook iets bijzonders van te maken. Absoluut een toffe ervaring om mee te maken. Tip: in onstuimig weer wordt je aan de buitenkanten van de boot best nat dus neem een extra broek of regenbroek mee (of ga in het midden zitten). Verder was alles top geregeld!
Rob Biesta
Rob Biesta
Topdag, goede veiligheidsinstructie, snelle boot, mooie golven en wat wind, fantastische schipper en ruim de tijd gevaren. Aanrader voor een mooie ervaring. Kom graag terug
Manon Sikkel
Manon Sikkel
GEWELDIG!!!!! Spannend, grappig en met een hele toffe boot!
Femke Berndsen
Femke Berndsen
Supergave ervaring! Wij komen zeker terug met vrienden! Je moet er rekening mee houden dat je wat nat kan worden maar erna in het zonnetje opdrogen op het terras dus geen probleem. Enthousiaste schipper die ook nog wat leuks vertelt!
Anja Krusche
Anja Krusche
Go for Scotty, the orange action boat n the Harbour!🧡 Great experience when you are looking for some adrenaline activity, in combination with unique and beautiful views of the Scheveningen Harbour and coastline, that you only get from the seaside!🙌🤩 Skipper David is very kompetent, knows exactly how to handle the boat in the waves and how to get the maximum experience out of your trip. Thank you for this awesome morning trip! A&R
Ruben Versluis
Ruben Versluis
Geweldige activiteit met een erg goede kapitein/gastheer. Een must du wanneer je in Denhaag of Scheveningen bent. Actie en toch nog veel van de omgeving zien. Ik raad het iedereen aan!
Chiquita Nieuwenhoven
Chiquita Nieuwenhoven
Een geweldige ervaring; een adrenaline-boost! David, onze ervaren schipper, kan de golven van de Noordzee lezen; vandaag was het een 'levendige' zee en de wolken boden ruimte aan de zon. Geen moment zijn wij bang geweest, dankzij de goede instructie, het goede materiaal en de ervaren vaarkunsten van David. Met een snelheid van 80km per uur doorklief je de golven en voel je de adrenaline door je lichaam razen. Heel bijzonder om vanuit een paar kilometer in de Noordzee de kustlijn te zien van de Maasvlakte tot IJmuiden! David vertelt er, tijdens af en toe een momentje stop, enthousiast over! Kortom een aanrader!
Sven 5
Sven 5
Afgelopen weekend met Daan de zee op geweest, dit voor mijn vrijgezellefeest. Erg goede kapitein met duidelijk ervaring op zee en begeleiden van groepen. Leuk dat er wat informatie gedeeld werd over pier en Scheveningen. De bijhorende DIP was leuke ervaring, BACKFLIP! Het droogpak zat wat strak en was inderdaad droog totdat het water raakt. Toen was deze ineens lek :) Omhetal: super leuke ervaring, prettige begeleiding (aan wal en boot) zeker een aanrader!
Casper Bijl
Casper Bijl
Good people having fun with big boy toys

Wij werken alleen met de beste merken.  Meeting point:

  Parker BistroBar
  Dr. Lelykade 28
  2583 CM Scheveningen
  (Gratis parkeren tot 18 uur)

  Telefoon

  +31 6 44 858 867

  Zin in een spectaculair uitje?!

  Bij Rib Actie Scheveningen boek je dè ideale rib powerboat vaart voor groepen, individuele bezoekers en voor familie en vrienden uitjes.