Rib varen Scheveningen

Bij Rib Actie Scheveningen boek je dè ideale rib vaart voor groepen, individuele bezoekers en voor familie en vrienden uitjes.

RIB Powerboat varen bij RIB Actie Scheveningen !

30 minuten:

6 t/m 20 personen    € 37,50 p.p.
21 t/m 50 personen  € 35,00 p.p.
Vanaf 51 personen   € 32,50 p.p.

45 minuten:

6 t/m 20 personen   € 47,50 p.p.
21 t/m 50 personen  € 45,00 p.p.
Vanaf 51 personen   € 42,50 p.p.

Beleef de ultieme kick van het rib powerboat gevoel

Rib powerboat varen móet je zelf ervaren! Beleef de ultieme kick van het RIB Powerboat gevoel op Scheveningen! De omstandigheden op zee zijn uiteenlopend door wind, getij en golfhoogte!
 Ga de ontmoeting aan met de natuurlijke elementen en de zoutspatten zullen je om de oren vliegen. Het is fantastisch om je in de golven op zee te bevinden op een rib boot, soms lijkt het water van alle kanten te komen, dus zet je maar schrap en zijn er geen golven? Dan kun je het gas pas echt helemaal opentrekken, rib powerboat varen op zijn best!

Gegarandeerd veilig en zeewaardig!

Met rib powerboat varen, eigenlijk ribvaren genoemd, bedoelen wij op zee varen met een Rigid Inflatable Boat (RIB). Deze rib powerboten zijn uitermate geschikt om over de golven van Scheveningen te kunnen varen. Door de sterke polyester bodem en de rubberen beam met drijfvermogen zijn deze boten zeer zeewaardig. Veelal worden deze rib boten ingezet door de KNRM, Reddingsbrigades en Offshore bedrijven.
Na de veiligheidsbriefing stappen wij aan boord. Binnen enkele minuten arriveren wij al bij de havenhoofden en zij wij op volle zee.
Bij Rib Actie Scheveningen valt iedere passagier onder een P & I dekking (Protection & Indemnity)
Voor meer informatie met betrekking tot de veiligheid en het eigen risico verwijzen wij je naar onze webpagina: Veiligheid ribvaren Scheveningen.

Grotere groepen

Wij beschikken over meerdere rib boten en varen met maximaal 12 personen per vaart volgens de wettelijke norm. Bij grotere groepen zetten wij meerdere boten tegelijk in of varen wij in toerbeurten naar zee. Als groepen op elkaar moeten wachten dan is het prima vertoeven bij het Brouwcafé de Hofnar, wat tevens ons meeting-point is. Vanaf het terras heb je een perfect zicht op het in- en uitvaren van onze boten.

Zeilpak huren

Bij RIB Actie Scheveningen bestaat de mogelijkheid een zeilpak van Helly Hansen (lange broek met jas ) te huren á € 5,- p.p. De zeilpakken voorkomen dat je koud of nat wordt. Daarnaast beschermen deze pakken tegen eventuele zoutaanslag op je kleding, die het gevolg zijn van overwaaiende ‘spray’. Het huren van een pak kun je van te voren aangeven of spontaan beslissen op de dag van afvaart.

foto-rib-varen