Rib varen - Individueel

RIB Powerboat varen Scheveningen bij RIB Actie Scheveningen. Ook mogelijk op basis van individuele inschrijving ! Zet je nu op de inschrijvingslijst! Voor private tours, neem telefonisch contact met ons op (06-44858867)

Rib varen - Individueel

RIB Powerboat varen Scheveningen bij RIB Actie Scheveningen. Ook mogelijk op basis van individuele inschrijving !

Ribvaren op basis van individuele inschrijving?

Vanaf nu is het mogelijk om ook op basis van individuele inschrijving een rib powerboat tocht te boeken, waarbij je dus bij anderen aansluit om met elkaar een spetterende rib powerboat tocht vol actie mee te maken. Dus ook als je alleen bent ‘ mis je niet de boot’ !
Wij hebben hier vaste data en tijden voor. ( Bij meer dan 6 personen kun je zelf het tijdstip bepalen)

Wanneer?

15 april – 15 oktober.
Zaterdag en zondag
Vaste afvaart tijd van 13.30 uur.
€ 42,50 p.p. inclusief Helly Hansen beschermende kleding

Van tevoren reserveren is noodzakelijk !
De vaartocht kan alleen doorgaan als wij voldoende deelnemers hebben.  Wij hanteren een wachtlijst en bij 4-6 deelnemers bevestigen wij de vaartocht aan je. 
De minimum leeftijd is 12 jaar. (onder 12 jaar is mogelijk als private tour, neem hiervoor telefonisch contact met ons op)

Een kwartier voor afvaart spreken wij af bij het Parker BistroBar, waar de briefing plaatsvindt.
Na het aantrekken van de redvesten en de zeilpakken zullen wij afvaren met de RIB Powerboat. De rib powerboat vaartocht zal een half uur duren.

Beschermende kleding inclusief!

Tijdens de vaartochten van RIB Actie Scheveningen word je voorzien van zeilpakken van Helly Hansen (lange broek met jas). Deze zeilpakken voorkomen dat je koud of nat wordt. Daarnaast beschermen deze pakken tegen eventuele zoutaanslag op je kleding, die het gevolg zijn van overwaaiende ‘spray’.

Beleef de ultieme kick van het rib powerboat gevoel

Rib powerboat varen móet je zelf ervaren! Beleef de ultieme kick van het RIB Powerboat gevoel op Scheveningen! De omstandigheden op zee zijn uiteenlopend door wind, getij en golfhoogte! Ga de ontmoeting aan met de natuurlijke elementen en de zoutspatten zullen je om de oren vliegen. Het is fantastisch om je in de golven op zee te bevinden op een rib boot, soms lijkt het water van alle kanten te komen, dus zet je maar schrap en zijn er geen golven? Dan kun je het gas pas echt helemaal opentrekken, rib powerboat varen op zijn best!

Gegarandeerd veilig en zeewaardig!

Met rib powerboat varen, eigenlijk ribvaren genoemd, bedoelen wij op zee varen met een Rigid Inflatable Boat (RIB). Deze rib powerboten zijn uitermate geschikt om over de golven van Scheveningen te kunnen varen. Door de sterke polyester bodem en de rubberen beam met drijfvermogen zijn deze boten zeer zeewaardig. Veelal worden deze rib boten ingezet door de KNRM, Reddingsbrigades en Offshore bedrijven.

Na de veiligheidsbriefing stappen wij aan boord. Binnen enkele minuten arriveren wij al bij de havenhoofden en zij wij op volle zee.
Bij Rib Actie Scheveningen valt iedere passagier onder een P & I dekking (Protection & Indemnity)

Voor meer informatie met betrekking tot de veiligheid en het eigen risico verwijzen wij je naar onze webpagina: Veiligheid ribvaren Scheveningen.

RIB Powerboat varen bij RIB Actie Scheveningen?

Ook mogelijk op basis van individuele inschrijving ! Beleef de ultieme kick van het Rib powerboat gevoel.
651A1854_2048px 2