Losse boeking RIB powerboat varen

RIB-Actie Scheveningen

RIB-powerboat varen Individueel

RIB-powerboot varen bij Rib-Actie.nl op Scheveningen. Ook mogelijk op basis van individuele inschrijving. Boek nu om op de inschrijflijst te komen!

Rib-Actie.nl Scheveningen

RIB-powerboat varen Individueel

Varen individueel, met z’n 2-en & kleine groepen en losse boekingen.

1

RIB varen op basis van individuele inschrijving?

Vanaf nu is het mogelijk om ook op basis van individuele inschrijving een rib powerboat tocht te boeken, waarbij je dus bij anderen aansluit om met elkaar een spetterende rib powerboat tocht vol actie mee te maken. Dus ook als je alleen bent ‘ mis je niet de boot’ !
Wij hebben hier vaste data en tijden voor. ( Bij meer dan 6 personen kun je zelf de dag en het tijdstip bepalen)

2

Wanneer?

15 april – 15 oktober.
Zaterdag en zondag
Vaste afvaart tijd van 13.30 uur.
€ 45,00 p.p. inclusief Helly Hansen beschermende kleding

Van tevoren reserveren is noodzakelijk !
De vaartocht kan alleen doorgaan als wij voldoende deelnemers hebben.  Wij hanteren een wachtlijst en bij 4-6 deelnemers bevestigen wij de vaartocht aan je. 
De minimum leeftijd is 12 jaar. (onder 12 jaar is mogelijk als private tour, neem hiervoor telefonisch contact met ons op)

Wij spreken af bij het Parker BistroBar, Een kwartier voor afvaart vindt de briefing plaats op de kade bij onze bus. Hier kan je persoonlijke spullen achterlaten die je niet nodig hebt aan boord.
Na het aantrekken van de redvesten en de zeilpakken zullen wij afvaren met de RIB Powerboot. De rib powerboot vaartocht zal een half uur duren.

3

Inclusief beschermende kleding!

Tijdens de vaartochten van RIB-Actie Scheveningen word je voorzien van zeilpakken van o.a Helly Hansen (lange broek met jas ). Deze zeilpakken voorkomen dat je koud of nat wordt. Daarnaast beschermen deze pakken tegen eventuele zoutaanslag op je kleding, die het gevolg zijn van overwaaiende ‘spray’.

4

Beleef de ultieme kick van het RIB powerboat gevoel!

Rib powerboat varen móet je zelf ervaren! Beleef de ultieme kick van het RIB Powerboot gevoel op Scheveningen! De omstandigheden op zee zijn uiteenlopend door wind, getij en golfhoogte! Ga de ontmoeting aan met de natuurlijke elementen en de zoutspatten zullen je om de oren vliegen. Het is fantastisch om je in de golven op zee te bevinden op een rib boot, soms lijkt het water van alle kanten te komen, dus zet je maar schrap en zijn er geen golven? Dan kun je het gas pas echt helemaal opentrekken, rib powerboat varen op zijn best!

5

Gegarandeerd veilig en zeewaardig!

Met rib powerboat varen, eigenlijk ribvaren genoemd, bedoelen wij op zee varen met een Rigid Inflatable Boat (RIB). Deze rib powerboten zijn uitermate geschikt om over de golven van Scheveningen te kunnen varen. Door de sterke polyester bodem en de rubberen beam met drijfvermogen zijn deze boten zeer zeewaardig. Veelal worden deze rib boten ingezet door de KNRM, Reddingsbrigades en Offshore bedrijven.

Na de veiligheidsbriefing stappen wij aan boord. Binnen enkele minuten arriveren wij al bij de havenhoofden en zij wij op volle zee.
Bij Rib Actie Scheveningen valt iedere passagier onder een P & I dekking (Protection & Indemnity)

Voor meer informatie met betrekking tot de veiligheid en het eigen risico verwijzen wij je naar onze webpagina: Veiligheid.

Laden...  Meeting point:

  Parker BistroBar
  Dr. Lelykade 28
  2583 CM Scheveningen
  (Gratis parkeren tot 18 uur)

  Telefoon

  +31 6 44 858 867

  Wat onze klanten zeggen

  Wij bezorgen jou de ultieme beleving

  We doen er alles aan om jouw een onvergetelijke beleving te geven. Lees wat anderen van RIB-Actie Scheveningen vinden

  UITSTEKEND
  165 recensies op
  Nancy Spruit
  Nancy Spruit
  Hartstikke leuk! Alles was goed geregeld. Goede uitleg, en leuk om wat info te krijgen als je langs de kust vaart over wat je allemaal kan zien. Echt een aanrader!
  Ramon Dolfin
  Ramon Dolfin
  Wat een vette gave ervaring… super boot… mooie verhalen onderweg…
  Stefan van der Kamp
  Stefan van der Kamp
  Thrilling experience with high change to spot seals 🦭!
  Remco Sikkel
  Remco Sikkel
  Topervaring. Zowel het scheuren over de baren als de stopjes om even te genieten van een unieke view op Scheveningen en achterliggend Den Haag. Ik raad dit iedereen van harte aan!
  Ronald Jansen
  Ronald Jansen
  Perfect, echt een aanrader
  Jurjen van Wel
  Jurjen van Wel
  Wat een te gekke ervaring was dit! We hebben genoten van onze tocht met David en ik ga dit zéker nog een keer doen met vrienden. Ultiem buitenspelen voor grote jongens!
  andriesjelledejong
  andriesjelledejong
  Fantastische ervaring! Hartstikke leuke toevoeging op ons weekendje Scheveningen. Naast bezoeken aan het LEGO Discovery Centre en Madurodam is een actieve tocht met de RIB powerboat van RIB-Actie een adembenemende ervaring. Eigenaar David is sympathiek en doet het met passie. Vertelt onderweg enthousiast over alles wat je ziet en voelt de sfeer met jonge kinderen (8&10) perfect aan. Op zee even lekker snelheid gemaakt en het is steeds veilig en uitdagend tegelijk. Absolute aanrader. Voldaan teruggereisd naar Friesland. Andries Jelle de Jong
  Dylan Schouten
  Dylan Schouten
  Echt een waanzinnige adrenaline ervaring was het heb genoten en de service en contact was ook gewoon goed heb er een prettig gevoel aan over gehouden echt een aanrader als je van adrenaline houd
  Joost Rooijackers
  Joost Rooijackers
  Toffe tocht met David!.. thx buddy