Losse boeking RIB powerboat varen

RIB-Actie Scheveningen

RIB-powerboat varen Individueel

RIB-powerboot varen bij Rib-Actie.nl op Scheveningen. Ook mogelijk op basis van individuele inschrijving. Boek nu om op de inschrijflijst te komen!

Rib-Actie.nl Scheveningen

RIB-powerboat varen Individueel

Varen individueel, met z’n 2-en & kleine groepen en losse boekingen.

1

RIB varen op basis van individuele inschrijving?

Vanaf nu is het mogelijk om ook op basis van individuele inschrijving een rib powerboat tocht te boeken, waarbij je dus bij anderen aansluit om met elkaar een spetterende rib powerboat tocht vol actie mee te maken. Dus ook als je alleen bent ‘ mis je niet de boot’ !
Wij hebben hier vaste data en tijden voor. ( Bij meer dan 6 personen kun je zelf de dag en het tijdstip bepalen)

2

Wanneer?

15 april – 15 oktober.
Zaterdag en zondag
Vaste afvaart tijd van 13.30 uur.
€ 45,00 p.p. inclusief Helly Hansen beschermende kleding

Van tevoren reserveren is noodzakelijk !
De vaartocht kan alleen doorgaan als wij voldoende deelnemers hebben.  Wij hanteren een wachtlijst en bij 4-6 deelnemers bevestigen wij de vaartocht aan je. 
De minimum leeftijd is 12 jaar. (onder 12 jaar is mogelijk als private tour, neem hiervoor telefonisch contact met ons op)

Wij spreken af bij het Parker BistroBar, Een kwartier voor afvaart vindt de briefing plaats op de kade bij onze bus. Hier kan je persoonlijke spullen achterlaten die je niet nodig hebt aan boord.
Na het aantrekken van de redvesten en de zeilpakken zullen wij afvaren met de RIB Powerboot. De rib powerboot vaartocht zal een half uur duren.

3

Inclusief beschermende kleding!

Tijdens de vaartochten van RIB-Actie Scheveningen word je voorzien van zeilpakken van o.a Helly Hansen (lange broek met jas ). Deze zeilpakken voorkomen dat je koud of nat wordt. Daarnaast beschermen deze pakken tegen eventuele zoutaanslag op je kleding, die het gevolg zijn van overwaaiende ‘spray’.

4

Beleef de ultieme kick van het RIB powerboat gevoel!

Rib powerboat varen móet je zelf ervaren! Beleef de ultieme kick van het RIB Powerboot gevoel op Scheveningen! De omstandigheden op zee zijn uiteenlopend door wind, getij en golfhoogte! Ga de ontmoeting aan met de natuurlijke elementen en de zoutspatten zullen je om de oren vliegen. Het is fantastisch om je in de golven op zee te bevinden op een rib boot, soms lijkt het water van alle kanten te komen, dus zet je maar schrap en zijn er geen golven? Dan kun je het gas pas echt helemaal opentrekken, rib powerboat varen op zijn best!

5

Gegarandeerd veilig en zeewaardig!

Met rib powerboat varen, eigenlijk ribvaren genoemd, bedoelen wij op zee varen met een Rigid Inflatable Boat (RIB). Deze rib powerboten zijn uitermate geschikt om over de golven van Scheveningen te kunnen varen. Door de sterke polyester bodem en de rubberen beam met drijfvermogen zijn deze boten zeer zeewaardig. Veelal worden deze rib boten ingezet door de KNRM, Reddingsbrigades en Offshore bedrijven.

Na de veiligheidsbriefing stappen wij aan boord. Binnen enkele minuten arriveren wij al bij de havenhoofden en zij wij op volle zee.
Bij Rib Actie Scheveningen valt iedere passagier onder een P & I dekking (Protection & Indemnity)

Voor meer informatie met betrekking tot de veiligheid en het eigen risico verwijzen wij je naar onze webpagina: Veiligheid.

Laden...  Meeting point:

  Parker BistroBar
  Dr. Lelykade 28
  2583 CM Scheveningen
  (Gratis parkeren tot 18 uur)

  Telefoon

  +31 6 44 858 867

  Wat onze klanten zeggen

  Wij bezorgen jou de ultieme beleving

  We doen er alles aan om jouw een onvergetelijke beleving te geven. Lees wat anderen van RIB-Actie Scheveningen vinden

  UITSTEKEND
  117 recensies op
  Nelis on Tour
  Nelis on Tour
  We hadden de verwachting dat het wel gaaf zou zijn, maar het was moeilijk vet! Met een vrijgezellenfeest een goede aanrader.
  Nika Garrard
  Nika Garrard
  Wat een ontzettend gave ervaring zeg! We hadden een last minute crisis voor een activiteit en David heeft ons hier echt in no time uit geholpen. De communicatie was super goed en hij was enorm vriendelijk. De boot zelf was echt heel gaaf, goede veiligheid, leuke verhalen, en hij gaf ook ons de kans om foto’s te maken en onze verhaaltjes te doen. Al met al echt een top ervaring en zou het iedereen aanraden! 🤩
  Maud Schuurman
  Maud Schuurman
  Wat een geweldige bootervaring was dit! Werden hartelijk in ontvangst genomen door onze kapitein, die ook nog eens enthousiast verhalen vertelden tijdens de tocht! Bovendien sloten we af met leuke muziek, het sprankelende enthousiasme van dit bedrijf heeft mijn dag gemaakt, top :)
  Rosa Snip
  Rosa Snip
  Wat een fantastische ervaring hadden we met de speedboottocht die heel last minute nog geregeld kon worden! En die verrassing met de muziek aan het einde van de tocht was echt geweldig! Bedankt voor alles, je hebt onze dag echt speciaal gemaakt!
  Oxie Visser
  Oxie Visser
  Wat gaat dat hard!!!! Hele toffe ervaring & dat met een vlakke zee, zons ondergang & de skyline van scheveningen!! WAUW! En kennis rijker over de zeehonden & scheveningen! Echt de ervaring die je wilt opdoen als je opzoek bent naar een adrenaline kick! Dankjewel!
  Julie Twaalfhoven
  Julie Twaalfhoven
  Met veel plezier en genot hebben wij een fantastische ervaring op het water gehad! Door een top service konden wij genieten van onze tocht terwijl ons een leuk verhaal werd verteld over de omgeving en zeehonden. Daarnaast was de veiligheid top en hebben we nog kunnen genieten van de muziek! Veel dank!
  Lente Stouthart
  Lente Stouthart
  Ontzettend aardige man die ons last minute heeft geholpen met ons verzoek. Hele fijne communicatie. Veiligheid was top. Ook nog leuke verhaaltjes en een muziekje op de boot. Ontzettend bedankt!!!
  Jente Korver
  Jente Korver
  Heel fijn dat t last minute kon! Er was hele goeie communicatie ook was de veiligheid en alles duidelijk uitgelegd wat heel fijn was. Op de boot vertelde hij hele leuke verhaaltjes over zeehonden, hij checkte steeds in of alles goed ging. Super enthousiaste man, wat de ervaring extra leuk maakte!
  Gebke Compeer
  Gebke Compeer
  Leuk, professioneel en gezellig. Een aanrader!