Losse boeking RIB powerboat varen

RIB-Actie Scheveningen

RIB-powerboat varen Individueel

RIB-powerboot varen bij Rib-Actie.nl op Scheveningen. Ook mogelijk op basis van individuele inschrijving. Boek nu om op de inschrijflijst te komen!

Rib-Actie.nl Scheveningen

RIB-powerboat varen Individueel

Varen individueel, met z’n 2-en & kleine groepen en losse boekingen.

1

RIB varen op basis van individuele inschrijving?

Vanaf nu is het mogelijk om ook op basis van individuele inschrijving een rib powerboat tocht te boeken, waarbij je dus bij anderen aansluit om met elkaar een spetterende rib powerboat tocht vol actie mee te maken. Dus ook als je alleen bent ‘ mis je niet de boot’ !
Wij hebben hier vaste data en tijden voor. ( Bij meer dan 6 personen kun je zelf de dag en het tijdstip bepalen)

2

Wanneer?

15 april – 15 oktober.
Zaterdag en zondag
Vaste afvaart tijd van 13.30 uur.
€ 45,00 p.p. inclusief Helly Hansen beschermende kleding

Van tevoren reserveren is noodzakelijk !
De vaartocht kan alleen doorgaan als wij voldoende deelnemers hebben.  Wij hanteren een wachtlijst en bij 4-6 deelnemers bevestigen wij de vaartocht aan je. 
De minimum leeftijd is 12 jaar. (onder 12 jaar is mogelijk als private tour, neem hiervoor telefonisch contact met ons op)

Wij spreken af bij het Parker BistroBar, Een kwartier voor afvaart vindt de briefing plaats op de kade bij onze bus. Hier kan je persoonlijke spullen achterlaten die je niet nodig hebt aan boord.
Na het aantrekken van de redvesten en de zeilpakken zullen wij afvaren met de RIB Powerboot. De rib powerboot vaartocht zal een half uur duren.

3

Inclusief beschermende kleding!

Tijdens de vaartochten van RIB-Actie Scheveningen word je voorzien van zeilpakken van o.a Helly Hansen (lange broek met jas ). Deze zeilpakken voorkomen dat je koud of nat wordt. Daarnaast beschermen deze pakken tegen eventuele zoutaanslag op je kleding, die het gevolg zijn van overwaaiende ‘spray’.

4

Beleef de ultieme kick van het RIB powerboat gevoel!

Rib powerboat varen móet je zelf ervaren! Beleef de ultieme kick van het RIB Powerboot gevoel op Scheveningen! De omstandigheden op zee zijn uiteenlopend door wind, getij en golfhoogte! Ga de ontmoeting aan met de natuurlijke elementen en de zoutspatten zullen je om de oren vliegen. Het is fantastisch om je in de golven op zee te bevinden op een rib boot, soms lijkt het water van alle kanten te komen, dus zet je maar schrap en zijn er geen golven? Dan kun je het gas pas echt helemaal opentrekken, rib powerboat varen op zijn best!

5

Gegarandeerd veilig en zeewaardig!

Met rib powerboat varen, eigenlijk ribvaren genoemd, bedoelen wij op zee varen met een Rigid Inflatable Boat (RIB). Deze rib powerboten zijn uitermate geschikt om over de golven van Scheveningen te kunnen varen. Door de sterke polyester bodem en de rubberen beam met drijfvermogen zijn deze boten zeer zeewaardig. Veelal worden deze rib boten ingezet door de KNRM, Reddingsbrigades en Offshore bedrijven.

Na de veiligheidsbriefing stappen wij aan boord. Binnen enkele minuten arriveren wij al bij de havenhoofden en zij wij op volle zee.
Bij Rib Actie Scheveningen valt iedere passagier onder een P & I dekking (Protection & Indemnity)

Voor meer informatie met betrekking tot de veiligheid en het eigen risico verwijzen wij je naar onze webpagina: Veiligheid.

Laden...  Meeting point:

  Parker BistroBar
  Dr. Lelykade 28
  2583 CM Scheveningen
  (Gratis parkeren tot 18 uur)

  Telefoon

  +31 6 44 858 867

  Wat onze klanten zeggen

  Wij bezorgen jou de ultieme beleving

  We doen er alles aan om jouw een onvergetelijke beleving te geven. Lees wat anderen van RIB-Actie Scheveningen vinden

  UITSTEKEND
  109 recensies op
  Gebke Compeer
  Gebke Compeer
  Leuk, professioneel en gezellig. Een aanrader!
  Imre von T
  Imre von T
  David is een absolute waterman! ik ken weinig andere die zo vaak op het water te vinden zijn. Met Ribactie krijg je nét even wat meer, hij weet een hoop te vertellen over Scheveningen, en je voelt je compleet veilig op de boot. Naast Ribactie en all-round watersporter, is David ook nog freediver. Onlangs hadden we hem als instructeur bij een avond “water confidence” verzorgt door hem en Tangaroa die informatief, ontzettend leuk en leerzaam was en mijn zelfverzekerdheid op het water weer heeft geboost! Dus in veilige handen bij Ribactie, plezier en wow-effect verzekerd!
  floris van bemmelen
  floris van bemmelen
  Heel gaaf om dit te doen! Je word enorm goed geholpen en ingelicht en je krijgt een kick van adrenaline! David de kapitein is zelf ook erg enthousiast en dat maakt het uitje nog leuker! Zeker aan te raden!
  Claire&Iris
  Claire&Iris
  Geweldige ervaring gehad vandaag met rib actie Scheveningen! Zeker een aanrader en ik kom snel weer een keertje terug (:
  Cindy de Boer
  Cindy de Boer
  Perfect (bedrijfs)uitje! Heerlijk varen met genoeg actie en tussendoor even de tijd om scheveningen van een andere kant te zien! De zeiljassen waren ook fijn. David is een uitstekekende kapitein en ook super vriendelijke en flexibel.
  Anouk Flapper
  Anouk Flapper
  Hele leuke ervaring! Ondanks het slechte weer toch een mooie tocht gehad. Zeker aan te raden!
  Morten Endert
  Morten Endert
  Zeer leuke ervaring!
  Tjeerd De Vries
  Tjeerd De Vries
  Mee geweest in de winter regen maar zelfs dan leuk en spectaculair om mee te gaan
  Jasper
  Jasper
  Hartstikke leuk ging mooi snel en een super leuke kapitein!