familieuitje vriendengroepen ribvaren powerboot

RIB-Actie Scheveningen

RIB-powerboat varen Familieuitjes & vriendengroepen.

Met de familie of gezin op pad? Voor vrienden of vriendinnen iets leuks organiseren? Ga RIB-Powerboat varen bij Rib-Actie.nl Scheveningen!

6 t/m 20 personen:

€ 45,00 p.p.

21 t/m 50 personen

€ 42,50 p.p.

Vanaf 51 personen

€ 40,00 p.p.

6 t/m 20 personen:

€ 55,00 p.p.

21 t/m 50 personen

€ 52,50 p.p.

Vanaf 51 personen

€ 50,00 p.p.

Laden...

RIB-Actie Scheveningen

RIB-Powerboat varen Scheveningen

Iets leuks doen met familie, vriendinnen of vrienden? Groepen vanaf 6 personen? Bepaal zelf de dag en tijdstip, 7 dagen in de week mogelijk!

1

Familieuitjes & vriendengroepen

Iets leuks organiseren wat iedereen geweldig vindt? RIB-powerboat varen op Scheveningen! Wij passen onze snelheid aan bij families met kinderen of oudere personen.

Grote familie of heb je veel vrienden? Geen probleem! Wij beschikken over meerdere rib boten en varen met maximaal 12 personen per vaart volgens de wettelijke norm. Bij grotere groepen huren wij een extra RIB-powerboot met ervaren schipper in of varen wij in toerbeurten* naar zee. 

*wanneer in toerbeurten met 1 boot wordt gevaren in 2 rondes wordt 10% korting verstrekt op het varen. Bij grotere aantallen wordt korting op de prijs p.p. gegeven vanaf 25 personen bij boekingen via rib-actie.nl. Stel een arrangement samen door activiteiten op het strand of een BBQ met zonsondergang toe te voegen. Kom genieten van een Endless Summer!

2

Inclusief beschermende kleding!

Tijdens de vaartochten van RIB-Actie Scheveningen word je voorzien van zeilpakken van o.a Helly Hansen (lange broek met jas ). Deze zeilpakken voorkomen dat je koud of nat wordt. Daarnaast beschermen deze pakken tegen eventuele zoutaanslag op je kleding, die het gevolg zijn van overwaaiende ‘spray’.

3

Beleef de ultieme kick van het RIB powerboat gevoel!

Rib powerboat varen móet je zelf ervaren! Beleef de ultieme kick van het RIB Powerboot gevoel op Scheveningen! De omstandigheden op zee zijn uiteenlopend door wind, getij en golfhoogte! Ga de ontmoeting aan met de natuurlijke elementen en de zoutspatten zullen je om de oren vliegen. Het is fantastisch om je in de golven op zee te bevinden op een rib boot, soms lijkt het water van alle kanten te komen, dus zet je maar schrap en zijn er geen golven? Dan kun je het gas pas echt helemaal opentrekken, rib powerboat varen op zijn best!

4

Gegarandeerd veilig en zeewaardig!

Met rib powerboat varen, eigenlijk ribvaren genoemd, bedoelen wij op zee varen met een Rigid Inflatable Boat (RIB). Deze rib powerboten zijn uitermate geschikt om over de golven van Scheveningen te kunnen varen. Door de sterke polyester bodem en de rubberen beam met drijfvermogen zijn deze boten zeer zeewaardig. Veelal worden deze rib boten ingezet door de KNRM, Reddingsbrigades en Offshore bedrijven.

Na de veiligheidsbriefing stappen wij aan boord. Binnen enkele minuten arriveren wij al bij de havenhoofden en zij wij op volle zee.
Bij Rib Actie Scheveningen valt iedere passagier onder een P & I dekking (Protection & Indemnity)

Voor meer informatie met betrekking tot de veiligheid en het eigen risico verwijzen wij je naar onze webpagina: Veiligheid.  Meeting point:

  Parker BistroBar
  Dr. Lelykade 28
  2583 CM Scheveningen
  (Gratis parkeren tot 18 uur)

  Telefoon

  +31 6 44 858 867

  Wat onze klanten zeggen

  Wij bezorgen jou de ultieme beleving

  We doen er alles aan om jouw een onvergetelijke beleving te geven. Lees wat anderen van RIB-Actie Scheveningen vinden

  UITSTEKEND
  165 recensies op
  Nancy Spruit
  Nancy Spruit
  Hartstikke leuk! Alles was goed geregeld. Goede uitleg, en leuk om wat info te krijgen als je langs de kust vaart over wat je allemaal kan zien. Echt een aanrader!
  Ramon Dolfin
  Ramon Dolfin
  Wat een vette gave ervaring… super boot… mooie verhalen onderweg…
  Stefan van der Kamp
  Stefan van der Kamp
  Thrilling experience with high change to spot seals 🦭!
  Remco Sikkel
  Remco Sikkel
  Topervaring. Zowel het scheuren over de baren als de stopjes om even te genieten van een unieke view op Scheveningen en achterliggend Den Haag. Ik raad dit iedereen van harte aan!
  Ronald Jansen
  Ronald Jansen
  Perfect, echt een aanrader
  Jurjen van Wel
  Jurjen van Wel
  Wat een te gekke ervaring was dit! We hebben genoten van onze tocht met David en ik ga dit zéker nog een keer doen met vrienden. Ultiem buitenspelen voor grote jongens!
  andriesjelledejong
  andriesjelledejong
  Fantastische ervaring! Hartstikke leuke toevoeging op ons weekendje Scheveningen. Naast bezoeken aan het LEGO Discovery Centre en Madurodam is een actieve tocht met de RIB powerboat van RIB-Actie een adembenemende ervaring. Eigenaar David is sympathiek en doet het met passie. Vertelt onderweg enthousiast over alles wat je ziet en voelt de sfeer met jonge kinderen (8&10) perfect aan. Op zee even lekker snelheid gemaakt en het is steeds veilig en uitdagend tegelijk. Absolute aanrader. Voldaan teruggereisd naar Friesland. Andries Jelle de Jong
  Dylan Schouten
  Dylan Schouten
  Echt een waanzinnige adrenaline ervaring was het heb genoten en de service en contact was ook gewoon goed heb er een prettig gevoel aan over gehouden echt een aanrader als je van adrenaline houd
  Joost Rooijackers
  Joost Rooijackers
  Toffe tocht met David!.. thx buddy