familieuitje vriendengroepen ribvaren powerboot

RIB-Actie Scheveningen

RIB-powerboat varen Familieuitjes & vriendengroepen.

Met de familie of gezin op pad? Voor vrienden of vriendinnen iets leuks organiseren? Ga RIB-Powerboat varen bij Rib-Actie.nl Scheveningen!

6 t/m 20 personen:

€ 45,00 p.p.

21 t/m 50 personen

€ 42,50 p.p.

Vanaf 51 personen

€ 40,00 p.p.

6 t/m 20 personen:

€ 55,00 p.p.

21 t/m 50 personen

€ 52,50 p.p.

Vanaf 51 personen

€ 50,00 p.p.

Laden...

RIB-Actie Scheveningen

RIB-Powerboat varen Scheveningen

Iets leuks doen met familie, vriendinnen of vrienden? Groepen vanaf 6 personen? Bepaal zelf de dag en tijdstip, 7 dagen in de week mogelijk!

1

Familieuitjes & vriendengroepen

Iets leuks organiseren wat iedereen geweldig vindt? RIB-powerboat varen op Scheveningen! Wij passen onze snelheid aan bij families met kinderen of oudere personen.

Grote familie of heb je veel vrienden? Geen probleem! Wij beschikken over meerdere rib boten en varen met maximaal 12 personen per vaart volgens de wettelijke norm. Bij grotere groepen huren wij een extra RIB-powerboot met ervaren schipper in of varen wij in toerbeurten* naar zee. 

*wanneer in toerbeurten met 1 boot wordt gevaren in 2 rondes wordt 10% korting verstrekt op het varen. Bij grotere aantallen wordt korting op de prijs p.p. gegeven vanaf 25 personen bij boekingen via rib-actie.nl. Stel een arrangement samen door activiteiten op het strand of een BBQ met zonsondergang toe te voegen. Kom genieten van een Endless Summer!

2

Inclusief beschermende kleding!

Tijdens de vaartochten van RIB-Actie Scheveningen word je voorzien van zeilpakken van o.a Helly Hansen (lange broek met jas ). Deze zeilpakken voorkomen dat je koud of nat wordt. Daarnaast beschermen deze pakken tegen eventuele zoutaanslag op je kleding, die het gevolg zijn van overwaaiende ‘spray’.

3

Beleef de ultieme kick van het RIB powerboat gevoel!

Rib powerboat varen móet je zelf ervaren! Beleef de ultieme kick van het RIB Powerboot gevoel op Scheveningen! De omstandigheden op zee zijn uiteenlopend door wind, getij en golfhoogte! Ga de ontmoeting aan met de natuurlijke elementen en de zoutspatten zullen je om de oren vliegen. Het is fantastisch om je in de golven op zee te bevinden op een rib boot, soms lijkt het water van alle kanten te komen, dus zet je maar schrap en zijn er geen golven? Dan kun je het gas pas echt helemaal opentrekken, rib powerboat varen op zijn best!

4

Gegarandeerd veilig en zeewaardig!

Met rib powerboat varen, eigenlijk ribvaren genoemd, bedoelen wij op zee varen met een Rigid Inflatable Boat (RIB). Deze rib powerboten zijn uitermate geschikt om over de golven van Scheveningen te kunnen varen. Door de sterke polyester bodem en de rubberen beam met drijfvermogen zijn deze boten zeer zeewaardig. Veelal worden deze rib boten ingezet door de KNRM, Reddingsbrigades en Offshore bedrijven.

Na de veiligheidsbriefing stappen wij aan boord. Binnen enkele minuten arriveren wij al bij de havenhoofden en zij wij op volle zee.
Bij Rib Actie Scheveningen valt iedere passagier onder een P & I dekking (Protection & Indemnity)

Voor meer informatie met betrekking tot de veiligheid en het eigen risico verwijzen wij je naar onze webpagina: Veiligheid.  Meeting point:

  Parker BistroBar
  Dr. Lelykade 28
  2583 CM Scheveningen
  (Gratis parkeren tot 18 uur)

  Telefoon

  +31 6 44 858 867

  Wat onze klanten zeggen

  Wij bezorgen jou de ultieme beleving

  We doen er alles aan om jouw een onvergetelijke beleving te geven. Lees wat anderen van RIB-Actie Scheveningen vinden

  UITSTEKEND
  117 recensies op
  Nelis on Tour
  Nelis on Tour
  We hadden de verwachting dat het wel gaaf zou zijn, maar het was moeilijk vet! Met een vrijgezellenfeest een goede aanrader.
  Nika Garrard
  Nika Garrard
  Wat een ontzettend gave ervaring zeg! We hadden een last minute crisis voor een activiteit en David heeft ons hier echt in no time uit geholpen. De communicatie was super goed en hij was enorm vriendelijk. De boot zelf was echt heel gaaf, goede veiligheid, leuke verhalen, en hij gaf ook ons de kans om foto’s te maken en onze verhaaltjes te doen. Al met al echt een top ervaring en zou het iedereen aanraden! 🤩
  Maud Schuurman
  Maud Schuurman
  Wat een geweldige bootervaring was dit! Werden hartelijk in ontvangst genomen door onze kapitein, die ook nog eens enthousiast verhalen vertelden tijdens de tocht! Bovendien sloten we af met leuke muziek, het sprankelende enthousiasme van dit bedrijf heeft mijn dag gemaakt, top :)
  Rosa Snip
  Rosa Snip
  Wat een fantastische ervaring hadden we met de speedboottocht die heel last minute nog geregeld kon worden! En die verrassing met de muziek aan het einde van de tocht was echt geweldig! Bedankt voor alles, je hebt onze dag echt speciaal gemaakt!
  Oxie Visser
  Oxie Visser
  Wat gaat dat hard!!!! Hele toffe ervaring & dat met een vlakke zee, zons ondergang & de skyline van scheveningen!! WAUW! En kennis rijker over de zeehonden & scheveningen! Echt de ervaring die je wilt opdoen als je opzoek bent naar een adrenaline kick! Dankjewel!
  Julie Twaalfhoven
  Julie Twaalfhoven
  Met veel plezier en genot hebben wij een fantastische ervaring op het water gehad! Door een top service konden wij genieten van onze tocht terwijl ons een leuk verhaal werd verteld over de omgeving en zeehonden. Daarnaast was de veiligheid top en hebben we nog kunnen genieten van de muziek! Veel dank!
  Lente Stouthart
  Lente Stouthart
  Ontzettend aardige man die ons last minute heeft geholpen met ons verzoek. Hele fijne communicatie. Veiligheid was top. Ook nog leuke verhaaltjes en een muziekje op de boot. Ontzettend bedankt!!!
  Jente Korver
  Jente Korver
  Heel fijn dat t last minute kon! Er was hele goeie communicatie ook was de veiligheid en alles duidelijk uitgelegd wat heel fijn was. Op de boot vertelde hij hele leuke verhaaltjes over zeehonden, hij checkte steeds in of alles goed ging. Super enthousiaste man, wat de ervaring extra leuk maakte!
  Gebke Compeer
  Gebke Compeer
  Leuk, professioneel en gezellig. Een aanrader!