Arrangementen

Combineer het ribvaren met één van onze activiteiten en stel zelf een arrangement samen.
Geen losse verkoop (alleen i.c.m. RIB-vaartochten)

RIB-Actie Scheveningen

Onze activiteiten

Combineer ribvaren met een van onze activiteiten en stel zelf een arrangement samen.

Wat onze klanten zeggen

Wij bezorgen jou de ultieme beleving

We doen er alles aan om jouw een onvergetelijke beleving te geven. Lees wat anderen van RIB-Actie Scheveningen vinden

UITSTEKEND
117 recensies op
Nelis on Tour
Nelis on Tour
We hadden de verwachting dat het wel gaaf zou zijn, maar het was moeilijk vet! Met een vrijgezellenfeest een goede aanrader.
Nika Garrard
Nika Garrard
Wat een ontzettend gave ervaring zeg! We hadden een last minute crisis voor een activiteit en David heeft ons hier echt in no time uit geholpen. De communicatie was super goed en hij was enorm vriendelijk. De boot zelf was echt heel gaaf, goede veiligheid, leuke verhalen, en hij gaf ook ons de kans om foto’s te maken en onze verhaaltjes te doen. Al met al echt een top ervaring en zou het iedereen aanraden! 🤩
Maud Schuurman
Maud Schuurman
Wat een geweldige bootervaring was dit! Werden hartelijk in ontvangst genomen door onze kapitein, die ook nog eens enthousiast verhalen vertelden tijdens de tocht! Bovendien sloten we af met leuke muziek, het sprankelende enthousiasme van dit bedrijf heeft mijn dag gemaakt, top :)
Rosa Snip
Rosa Snip
Wat een fantastische ervaring hadden we met de speedboottocht die heel last minute nog geregeld kon worden! En die verrassing met de muziek aan het einde van de tocht was echt geweldig! Bedankt voor alles, je hebt onze dag echt speciaal gemaakt!
Oxie Visser
Oxie Visser
Wat gaat dat hard!!!! Hele toffe ervaring & dat met een vlakke zee, zons ondergang & de skyline van scheveningen!! WAUW! En kennis rijker over de zeehonden & scheveningen! Echt de ervaring die je wilt opdoen als je opzoek bent naar een adrenaline kick! Dankjewel!
Julie Twaalfhoven
Julie Twaalfhoven
Met veel plezier en genot hebben wij een fantastische ervaring op het water gehad! Door een top service konden wij genieten van onze tocht terwijl ons een leuk verhaal werd verteld over de omgeving en zeehonden. Daarnaast was de veiligheid top en hebben we nog kunnen genieten van de muziek! Veel dank!
Lente Stouthart
Lente Stouthart
Ontzettend aardige man die ons last minute heeft geholpen met ons verzoek. Hele fijne communicatie. Veiligheid was top. Ook nog leuke verhaaltjes en een muziekje op de boot. Ontzettend bedankt!!!
Jente Korver
Jente Korver
Heel fijn dat t last minute kon! Er was hele goeie communicatie ook was de veiligheid en alles duidelijk uitgelegd wat heel fijn was. Op de boot vertelde hij hele leuke verhaaltjes over zeehonden, hij checkte steeds in of alles goed ging. Super enthousiaste man, wat de ervaring extra leuk maakte!
Gebke Compeer
Gebke Compeer
Leuk, professioneel en gezellig. Een aanrader!