escaperoom combineren met rib-powerboat varen op scheveningen

RIB-Actie Scheveningen

RIB-powerboat varen – Escape Room

Deze Escape Room (50 meter lopen vanaf onze boten) in Scheveningen is surrealistisch, intens, hilarisch en super uitdagend!
Geen losse verkoop. (alleen i.c.m. vaartocht)

1

Escape Room

Deze Escape Room (50 meter lopen vanaf onze boten) in Scheveningen is surrealistisch, intens, hilarisch en super uitdagend! Met je eigen groep ga je op avontuur in een afgesloten ruimte.Door middel van logisch denken en teamwork, moeten jullie de vraagstukken oplossen en binnen 1 uur proberen weer buiten te staan.

Zet alle zintuigen op scherp om aanwijzingen te ontdekken. Puzzels, raadsels en andere mysteries zal het team moeten trotseren om te kunnen ontsnappen, terwijl de druk met de minuut groter wordt.

Je vergeet tijd en realiteit…

2

MISSION IMPOSSIBLE

Als team van spionnen krijg je een uur om in te breken en te ontsnappen zonder dat iemand het door heeft. Blijf gefocust en houd alles onder controle, fouten zijn desastreus! Enkele hulpmiddelen worden aangereikt, maar de missie heeft alleen kans van slagen door een feilloze samenwerking met je team!

2

THE MUMMY’S TOMB

Als team van archeologen hebben jullie net een nieuwe tombe ontdekt. Helaas is iemand op een boobytrap gestapt en is de uitgang geblokkeerd. In deze kleine ruimte wordt de zuurstof al gauw schaars. Er zit dus niets anders op dan op zoek te gaan naar een andere uitgang. Maar….deze plek was niet voor niets afgesloten…

2

THE PIRATES

Ontdek de wereld van piraten en kom aan boord voor een nieuw avontuur. De authentieke sfeer brengt de crew in de stemming, nu is het aan jullie ‘dekschrobbers’ om je te bewijzen tijdens deze magische reis. En onthoud: alles is mogelijk en niets is te gek!

2

Kosten Escape room Scheveningen

  • 1 uur Escape Room á € 20,00 per persoon (5-8 personen)
  • 1 uur Escape Room toeslag 5,- euro per persoon 

(prijs per persoon; 4 pers 25,- euro, 3 pers 30,-, 2 pers 35,-)

Laden...