Vrijgezellen ”Rib dip” met Crazy Piano’s

Na een spectaculaire RIB powerboat tocht op zee laten wij de vrijgezel geheel verantwoord kennis maken met een frisse duik in de Noordzee.

Vrijgezellen ”Rib dip” met Crazy Piano’s

Na een spectaculaire RIB powerboat tocht op zee laten wij de vrijgezel geheel verantwoord kennis maken met een frisse duik in de Noordzee.

Wil je de vrijgezel midden op zee overboord ‘gooien’?

Dat kan ! RIB Actie Scheveningen biedt de ” Vrijgezellen Rib dip ” en uiteenlopende mogelijkheden om jouw vriend of vriendin, die op het punt staat om te gaan trouwen een spectaculair arrangement aan te bieden.

Voordat de vrijgezel officieel in het echte huwelijksbootje stapt nemen wij hem of haar mee aan boord op één van onze RIB power boten voor de Rib Powerboat Vrijgezellen Actie. Na een spectaculaire RIB powerboat tocht op zee laten wij de vrijgezel geheel verantwoord kennis maken met een frisse duik in de Noordzee. In een overlevingspak dobberen over de golven onder toezicht van je vrienden. Gegarandeerd vermaak!

Kosten Vrijgezellen Rib dip:

RIB powerboat varen (45 minuten) met overlevingspak voor de vrijgezel
Kosten: € 47,50 per persoon.
Bovenstaande tarief is inclusief Secumar redvest, brandstof en opvarenden verzekering.
Minimum aantal deelnemers is 6 personen.

Special tarief RIB Actie Scheveningen i.s.m. Crazy Piano’s

Crazy Piano’s is heel gemakkelijk te vinden aan de zeezijde van het Kurhaus. Midden in het bruisende deel van Scheveningen in de nabijheid van de strandtenten.

Zin in een spetterende rollercoaster van piano-entertainment? Het vermaarde muziekconcept Crazy Piano’s geniet wereldwijde bekendheid. Om de zaal plat te krijgen is er niet meer nodig dan twee brandweer rode piano’s, een saxofonist en een drummer. Ook dit jaar bevat de show veel nieuwe en swingende songs van artiesten van binnenlandse en buitenlandse bodem. Alle zintuigen worden ingezet voor een zinderende muziekavond. Stilzitten is onmogelijk!

Kosten voucher á € 16,50 per persoon.
Hiervoor is het volgende inbegrepen:

  • Entrée
  • Gebruik van garderobe
  • Welkomst cocktail !

Bijkomende voordelen om het kaartje van te voren te kopen zijn dat je niet in de rij hoeft te gaan staan en met een kaartje mag je altijd naar binnen. (mits normaal gekleed en niet onder invloed van alcohol). Huisregels Crazy Piano’s

Een avond uit bij Crazy Piano’s is uitstekend te combineren met een Beach BBQ Arrangement in samenwerking met Solbeach.
Strandtent Solbeach ligt op een steenworp afstand van Crazy Piano’s.

Zeilpak huren bij RIB Actie Scheveningen:

Bij RIB Actie Scheveningen bestaat de mogelijkheid een zeilpak ( lange broek met jas ) te huren á € 5,- p.p.
De zeilpakken voorkomen dat je koud of nat wordt.
Daarnaast beschermen deze pakken tegen eventuele zoutaanslag op je kleding, die het gevolg zijn van overwaaiende ‘spray’.
Het huren van een pak kun je van te voren aangeven of spontaan beslissen op de steiger voor vertrek. Het weer kan tenslotte ineens ook anders beslissen!

Veiligheid ribvaren bij RIB Actie Scheveningen:

Voor meer informatie met betrekking tot de veiligheid en het eigen risico verwijzen wij je naar onze webpagina:
Veiligheid ribvaren Scheveningen.

Vrijgezellen ”Rib dip” met crazy piano's

Na een spectaculaire RIB powerboat tocht op zee laten wij de vrijgezel geheel verantwoord kennis maken met een frisse duik in de Noordzee.