Vrijgezellen ”Rib dip” met Beach Hostel

Na een spectaculaire RIB powerboat tocht op zee laten wij de vrijgezel geheel verantwoord kennis maken met een frisse duik in de Noordzee.

Vrijgezellen ”Rib dip” met Beach Hostel

Na een spectaculaire RIB powerboat tocht op zee laten wij de vrijgezel geheel verantwoord kennis maken met een frisse duik in de Noordzee.

Wil je de vrijgezel midden op zee overboord ‘gooien’?

Dat kan ! RIB Actie Scheveningen biedt de ” Vrijgezellen Rib dip ” en uiteenlopende mogelijkheden om jouw vriend of vriendin, die op het punt staat om te gaan trouwen een spectaculair arrangement aan te bieden.

Voordat de vrijgezel officieel in het echte huwelijksbootje stapt nemen wij hem of haar mee aan boord op één van onze RIB power boten voor de Rib Powerboat Vrijgezellen Actie. Na een spectaculaire RIB powerboat tocht op zee laten wij de vrijgezel geheel verantwoord kennis maken met een frisse duik in de Noordzee. In een overlevingspak dobberen over de golven onder toezicht van je vrienden. Gegarandeerd vermaak!

Kosten Vrijgezellen Rib dip:

RIB powerboat varen (45 minuten) met overlevingspak voor de vrijgezel
Kosten: € 47,50 per persoon.
Bovenstaande tarief is inclusief Secumar redvest, brandstof en opvarenden verzekering.
Minimum aantal deelnemers is 6 personen.

Beach Hostel Jorplace:

Zodra je 1 stap binnen zet valt alle stress van je af en wordt je overspoeld door het ultieme vakantiegevoel. Het kleurrijke hostel biedt ruim 120 slaapplekken en beschikt over een mooie bar, een gezellige eet-, huiskamer, een grote keuken en een knusse tuin voorzien van een openhaard en een BBQ.

Het Beach Hostel is ideaal gelegen. Het ligt aan de winkelstraat van Scheveningen, om de hoek van het openbaar vervoer en slechts 10 minuten lopen van het strand en de haven waar de boten van RIB Actie Scheveningen liggen.

Bovendien parkeer je verderop in de straat 24-uur per dag gratis. Al met al biedt Beach Hostel Jorplace de ideale plek om ongedwongen te genieten met vrienden, familie of collega’s. Overnachtingen bij Jorplace zijn mogelijk vanaf € 19,00 per persoon

Eventuele extra’s:

Combineer de vrijgezellen rib dip met een van onze arrangementen. Vanaf € 15,- p.p.

Zeilpak huren bij RIB Actie Scheveningen:

Bij RIB Actie Scheveningen bestaat de mogelijkheid een zeilpak ( lange broek met jas ) te huren á € 5,- p.p.
De zeilpakken voorkomen dat je koud of nat wordt.
Daarnaast beschermen deze pakken tegen eventuele zoutaanslag op je kleding, die het gevolg zijn van overwaaiende ‘spray’.
Het huren van een pak kun je van te voren aangeven of spontaan beslissen op de steiger voor vertrek. Het weer kan tenslotte ineens ook anders beslissen!

Veiligheid ribvaren bij RIB Actie Scheveningen:

Voor meer informatie met betrekking tot de veiligheid en het eigen risico verwijzen wij je naar onze webpagina:
Veiligheid ribvaren Scheveningen.

Vrijgezellen ”Rib dip” met Beach Hostel

Na een spectaculaire RIB powerboat tocht op zee laten wij de vrijgezel geheel verantwoord kennis maken met een frisse duik in de Noordzee.