Teamuitje, Bedrijfs- en personeelsuitje op Scheveningen

RIB-Actie Scheveningen

Teamuitje, Heisessie op het strand, Bedrijfsfeest met BBQ en/of strandactiviteiten?

Stel je complete bedrijfsuitje samen met RIB-powerboat varen! Groepen van 4 tot wel 150 personen mogelijk!

Rib-Actie.nl Scheveningen

RIB-powerboat varen Scheveningen

Breid jullie personeelsuitje uit met verschillende arrangementen. Bepaal zelf de dag en tijdstip, 7 dagen in de week mogelijk!

1

Het personeelsuitje waar nog lang over wordt gesproken!

Iets leuks organiseren voor jullie bedrijfsuitje/ teamuitje/ personeelsuitje? RIB-powerboat varen kan gecombineerd worden met verschillende strandactiviteiten zoals Expeditie Robinson/ powerkiten/ Bumper voetbal, BBQ’s met ondergaande zon of heisessies met je voeten in het zand! Voor heisessies of brainstormsessies zijn verschillende vergaderruimtes beschikbaar op het strand. Het is zelfs mogelijk je brainstormsessie in de boot te doen en daarna lekker uit te waaien op hoge snelheid over de Noordzee! Het is ook mogelijk om een lunch te genieten met uitzicht over de haven en vervolgens RIB-powerboot te varen. 

Bij grote groepen kan bij deze BistroBar een drankje gedaan worden door de collega`s die moeten wachten wanneer er verschillende rondes worden gevaren. 

2

Vergaderen voor bedrijven op het strand van Scheveningen

Op het strand van Scheveningen werken wij samen met diverse partners. Deze zijn gespecialiseerd in het verzorgen van vergaderingen, teambuilding of heisessies en presentaties, al dan niet in combinatie met vele culinaire en actieve mogelijkheden. Voor grote en kleinere groepen.
Voor presentaties en vergaderingen met een meer besloten karakter is het mogelijk een paviljoen of een deel hiervan exclusief aan te bieden.

3

Grotere groepen!

Wij beschikken over meerdere rib boten en varen met maximaal 12 personen per vaart volgens de wettelijke norm. Bij grotere groepen huren wij een extra RIB-powerboot met ervaren schipper in of varen wij in toerbeurten* naar zee. Als groepen op elkaar moeten wachten dan is het prima vertoeven bij het Parker BistroBar, wat tevens ons meeting-point is. Vanaf het terras heb je een fantastisch uitzicht op de vertrekkende en aankomende boten. Per ronde kan er gevaren worden met 12 of 24 personen. 

*wanneer in toerbeurten met 1 boot wordt gevaren in 2 rondes wordt 10% korting verstrekt op het varen. Bij grotere aantallen wordt korting op de prijs p.p. gegeven vanaf 25 personen bij boekingen via rib-actie.nl. Stel een arrangement samen door activiteiten op het strand of een BBQ met zonsondergang toe te voegen.

4

Inclusief beschermende kleding!

Tijdens de vaartochten van RIB-Actie Scheveningen word je voorzien van zeilpakken van o.a Helly Hansen (lange broek met jas ). Deze zeilpakken voorkomen dat je koud of nat wordt. Daarnaast beschermen deze pakken tegen eventuele zoutaanslag op je kleding, die het gevolg zijn van overwaaiende ‘spray’.

5

Beleef de ultieme kick van het RIB powerboat gevoel!

Rib powerboat varen móet je zelf ervaren! Beleef de ultieme kick van het RIB Powerboot gevoel op Scheveningen! De omstandigheden op zee zijn uiteenlopend door wind, getij en golfhoogte! Ga de ontmoeting aan met de natuurlijke elementen en de zoutspatten zullen je om de oren vliegen. Het is fantastisch om je in de golven op zee te bevinden op een rib boot, soms lijkt het water van alle kanten te komen, dus zet je maar schrap en zijn er geen golven? Dan kun je het gas pas echt helemaal opentrekken, rib powerboat varen op zijn best!

6

Gegarandeerd veilig en zeewaardig!

Met rib powerboat varen, eigenlijk ribvaren genoemd, bedoelen wij op zee varen met een Rigid Inflatable Boat (RIB). Deze rib powerboten zijn uitermate geschikt om over de golven van Scheveningen te kunnen varen. Door de sterke polyester bodem en de rubberen beam met drijfvermogen zijn deze boten zeer zeewaardig. Veelal worden deze rib boten ingezet door de KNRM, Reddingsbrigades en Offshore bedrijven.

Na de veiligheidsbriefing stappen wij aan boord. Binnen enkele minuten arriveren wij al bij de havenhoofden en zij wij op volle zee.
Bij Rib Actie Scheveningen valt iedere passagier onder een P & I dekking (Protection & Indemnity)

Voor meer informatie met betrekking tot de veiligheid en het eigen risico verwijzen wij je naar onze webpagina: Veiligheid.

Laden...  Meeting point:

  Parker BistroBar
  Dr. Lelykade 28
  2583 CM Scheveningen
  (Gratis parkeren tot 18 uur)

  Telefoon

  +31 6 44 858 867

  Wat onze klanten zeggen

  Wij bezorgen jou de ultieme beleving

  We doen er alles aan om jouw een onvergetelijke beleving te geven. Lees wat anderen van RIB-Actie Scheveningen vinden

  UITSTEKEND
  109 recensies op
  Gebke Compeer
  Gebke Compeer
  Leuk, professioneel en gezellig. Een aanrader!
  Imre von T
  Imre von T
  David is een absolute waterman! ik ken weinig andere die zo vaak op het water te vinden zijn. Met Ribactie krijg je nét even wat meer, hij weet een hoop te vertellen over Scheveningen, en je voelt je compleet veilig op de boot. Naast Ribactie en all-round watersporter, is David ook nog freediver. Onlangs hadden we hem als instructeur bij een avond “water confidence” verzorgt door hem en Tangaroa die informatief, ontzettend leuk en leerzaam was en mijn zelfverzekerdheid op het water weer heeft geboost! Dus in veilige handen bij Ribactie, plezier en wow-effect verzekerd!
  floris van bemmelen
  floris van bemmelen
  Heel gaaf om dit te doen! Je word enorm goed geholpen en ingelicht en je krijgt een kick van adrenaline! David de kapitein is zelf ook erg enthousiast en dat maakt het uitje nog leuker! Zeker aan te raden!
  Claire&Iris
  Claire&Iris
  Geweldige ervaring gehad vandaag met rib actie Scheveningen! Zeker een aanrader en ik kom snel weer een keertje terug (:
  Cindy de Boer
  Cindy de Boer
  Perfect (bedrijfs)uitje! Heerlijk varen met genoeg actie en tussendoor even de tijd om scheveningen van een andere kant te zien! De zeiljassen waren ook fijn. David is een uitstekekende kapitein en ook super vriendelijke en flexibel.
  Anouk Flapper
  Anouk Flapper
  Hele leuke ervaring! Ondanks het slechte weer toch een mooie tocht gehad. Zeker aan te raden!
  Morten Endert
  Morten Endert
  Zeer leuke ervaring!
  Tjeerd De Vries
  Tjeerd De Vries
  Mee geweest in de winter regen maar zelfs dan leuk en spectaculair om mee te gaan
  Jasper
  Jasper
  Hartstikke leuk ging mooi snel en een super leuke kapitein!