Rib varen - Groepen

Het ideale RIB varen Scheveningen groepsuitje. RIB Powerboat varen bij RIB Actie Scheveningen!

RIB Varen - 30 minuten

[ameliabooking category=1]

RIB Varen - 45 minuten

[ameliabooking category=4]

Beleef de ultieme kick van het RIB Powerboat gevoel

Bij grotere groepen ( vanaf 21 – 150 personen) zetten wij meerdere boten in en varen wij in toerbeurten. Per rib tocht varen wij met maximaal 12 personen, dit is tevens de wettelijke norm.

Daarnaast valt iedere passagier bij ons onder een P & I dekking (protection & Indemnity). Gegarandeerd veilig en zeewaardig !

Rib powerboat varen móet je ervaren! Beleef de ultieme kick van het RIB Powerboat gevoel! De omstandigheden op zee zijn uiteenlopend door wind, getij en golfhoogte! Ga de ontmoeting aan met de natuurlijke elementen en de zoutspatten zullen je om de oren vliegen.

Zeilpak huren bij RIB Actie Scheveningen

Bij RIB Actie Scheveningen bestaat de mogelijkheid een zeilpak ( lange broek met jas ) te huren á € 5,- p.p.

De zeilpakken voorkomen dat je koud of nat wordt. Daarnaast beschermen deze pakken tegen eventuele zoutaanslag op je kleding, die het gevolg zijn van overwaaiende ‘spray’.

Het huren van een pak kun je van te voren aangeven of spontaan beslissen op de steiger voor vertrek. Het weer kan tenslotte ineens ook anders beslissen!

Veiligheid ribvaren bij RIB Actie Scheveningen

Voor meer informatie met betrekking tot de veiligheid en het eigen risico verwijzen wij je naar onze webpagina: Veiligheid ribvaren Scheveningen.