Bedankt voor jouw aanvraag!

Wij gaan in de agenda bekijken of de reservering door kan gaan op de genoemde datum. Als deze datum vrij is, bevestigen we dit per omgaande aan jou.  Meeting point:

  Parker BistroBar
  Dr. Lelykade 28
  2583 CM Scheveningen
  (Gratis parkeren tot 18 uur)

  Telefoon

  +31 6 44 858 867

  Wij werken alleen met de beste merken.

  UITSTEKEND
  165 recensies op
  Nancy Spruit
  Nancy Spruit
  Hartstikke leuk! Alles was goed geregeld. Goede uitleg, en leuk om wat info te krijgen als je langs de kust vaart over wat je allemaal kan zien. Echt een aanrader!
  Ramon Dolfin
  Ramon Dolfin
  Wat een vette gave ervaring… super boot… mooie verhalen onderweg…
  Stefan van der Kamp
  Stefan van der Kamp
  Thrilling experience with high change to spot seals 🦭!
  Remco Sikkel
  Remco Sikkel
  Topervaring. Zowel het scheuren over de baren als de stopjes om even te genieten van een unieke view op Scheveningen en achterliggend Den Haag. Ik raad dit iedereen van harte aan!
  Ronald Jansen
  Ronald Jansen
  Perfect, echt een aanrader
  Jurjen van Wel
  Jurjen van Wel
  Wat een te gekke ervaring was dit! We hebben genoten van onze tocht met David en ik ga dit zéker nog een keer doen met vrienden. Ultiem buitenspelen voor grote jongens!
  andriesjelledejong
  andriesjelledejong
  Fantastische ervaring! Hartstikke leuke toevoeging op ons weekendje Scheveningen. Naast bezoeken aan het LEGO Discovery Centre en Madurodam is een actieve tocht met de RIB powerboat van RIB-Actie een adembenemende ervaring. Eigenaar David is sympathiek en doet het met passie. Vertelt onderweg enthousiast over alles wat je ziet en voelt de sfeer met jonge kinderen (8&10) perfect aan. Op zee even lekker snelheid gemaakt en het is steeds veilig en uitdagend tegelijk. Absolute aanrader. Voldaan teruggereisd naar Friesland. Andries Jelle de Jong
  Dylan Schouten
  Dylan Schouten
  Echt een waanzinnige adrenaline ervaring was het heb genoten en de service en contact was ook gewoon goed heb er een prettig gevoel aan over gehouden echt een aanrader als je van adrenaline houd
  Joost Rooijackers
  Joost Rooijackers
  Toffe tocht met David!.. thx buddy